Ook dit jaar is er weer een Cascaderun-kerkdienst. Berend Roorda, Judokampioen in de klasse tot 100 kg,  vertelt in de ochtenddienst over zijn (sport)leven en geloof.  Het thema is "De rennende Vader". De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door de band 'Stricta Via'. Na afloop is het napraten met een hapje en een drankje.

De Cascade-dienst is inmiddels een heuse traditie van de gemeenteleden van de Nederlands Gereformeerde kerk in Hoogeveen. Het kerkgebouw wordt in hardloopstijl versierd en kerkleden lopen de Cascaderun in shirts met de tekst ‘Op weg naar de eindstreep!’

Publiek en lopers zijn de hele dag door welkom in het Remonstrants kerkgebouw, Grote Kerkstraat 39. Daar is ook de Cascade-kerkdienst: zondag 15 april om 10.00 uur.